Kılıçdaroğlu, görme engelli hanife'nin yerine geçince...

Özgür ALTUNCU-Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL, Yönetmenliğini CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sinan Karahan'ın yaptığı " İlle de Yaşamak " adlı belgeselinin gösteriminin

Özgür ALTUNCU-Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL, Yönetmenliğini CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sinan Karahan'ın yaptığı " İlle de Yaşamak " adlı belgeselinin gösteriminin ardından, belgeselde hikayeleri yer alan engelliler, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
Kırmızı koltuğa oturan Kılıçdaroğlu, 6 engellinin sorularını yanıtladı. Elindeki bastonu CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na veren Görme Engelli Hanife Eker, kendisine en çok sorulan ve en acı duyduğu soruları Kılıçdaroğlu'na yöneltmek istediğini söyledi.

Reklam
Reklam

BASTONLU KILIÇDAROĞLU
Kendisini gören Kılıçdaroğlu'nu da görme engelli biri olarak göreceğini söyleyen Eker ilk olarak, " Bastonunuzu yürürken ayaklarıma vurdunuz. Ben de dönüp, 'Kör müsünüz?' dedim. Yanıtınız ne olur " diye sordu. Kılıçdaroğlu bu sorunun kendisini acıttığını söyleyerek, "Aslında sizin değil, onun kör olduğunu gösteriyor" dedi. Kendilerine en çok sorulan ikinci sorunun, "Yemek yerken ağzınızı nasıl buluyorsunuz" olduğunu söyleyen Eker aynı soruyu Kılıçdaroğlu'na yöneltti. Kılıçdaroğlu, " 'Hiç karanlıkta yemek yemiyor musunuz?', diye karşılık verirdim" verdi.

YALOVA BELEDİYESİNE TEPKİ
Soru cevap bölümünde salonda bulunan bir vatandaş, "CHP'liyim, CHP'li Yalova Belediyesi'nin ağaç katliamını kınıyorum" diye bağırdı. CHP Genel Başkanı bu tepkiyi gösteren vatandaşa dönerek, "Teşekkür ediyorum" dedi.
(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: