Kılıçdaroğlu: Her türlü bedeli ödemeye hazırız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tehdide ve şantaja boyun eğmeyeceklerini belirterek, yemin boykotu konusundaki tavırlarını...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tehdide ve şantaja boyun eğmeyeceklerini belirterek, yemin boykotu konusundaki tavırlarını sürdüreceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, "İnsanlık tarihi demokrasi, özgürlük ve insan hakları için bedel ödemelerle doludur. Türkiye’de evrensen hukukun ve özgürlüklerin millet iradesinin tecellisi için her türlü bedeli ödemeye hazırız." dedi.
TBMM’de ilk grup toplantısını yapan CHP, Ergenekon tutuklusu Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay’a Meclis’te ‘yemin’ imkanı verilmediği sürece bu tutumlarını sürdürme kararından dönmeyeceğini bildirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsanlık tarihi demokrasi özgürlük ve insan hakları için bedel ödemelerle doludur. Türkiye’de evrensen hukukun ve özgürlüklerin millet iradesinin tecellisi için her türlü bedeli ödemeye hazırız." dedi. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri milletvekilleri ve partililer tarafından uzun süne alkışlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz