Kılıçdaroğlu: "Koltuğuna ısınsın bakalım"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’ten henüz randevu talebinde bulunmadığını belirterek, “Koltuğuna ısınsın bakalım” dedi.

CHP Genel Başkanı, TBMM’deki makamında milletvekilleriyle görüştü. Kılıçdaroğlu, TBMM’den ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. TBMM Başkanı’ndan randevu istenip istenmediği konusunda CHP Genel Başkanı, “Daha henüz olmadı, koltuğuna ısınsın bakalım” dedi.

-“ELBETTE ÖNCE RANDEVU TALEBİNDE BULUNACAĞIZ”-

“Elbette önce randevu talebinde bulunacağız” diyen CHP Genel Başkanı, “O kendisine uygun olduğu bir saate herhalde ayırır ona göre görüşürüz” dedi.

TBMM Başkanı’nın, Genel Kurul’da yaptığı konuşmanın sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, “Güzel, iyi” dedi.

Reklam
Reklam

CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi’nin, TBMM Başkanı Çiçek ile olan görüşmesinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, “Akif Bey, hayırlı olsun ziyaretine gitmiş. Ayrıntılı bir konuyu görüşmemişler, bana aktardığı kadarıyla” dedi.

-MİLLETVEKİLLERİNİ DİNLEDİ-

CHP Genel Başkanı, yarın da milletvekillerini dinlemeye devam edecek. Bu arada Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında açıkladığı 16 maddelik manifesto kitapçık olarak bastırılacak ve illere dağıtılacak. (ANKA)