Kılıçdaroğlu, Kurultay Öncesi Milletvekilleri Ve Il Başkanlarını Topluyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17-18 Temmuz’da yapılacak kurultay öncesi milletvekilleri ve il başkanlarını ayrı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17-18 Temmuz’da yapılacak kurultay öncesi milletvekilleri ve il başkanlarını ayrı ayrı toplantıya çağırdı.

CHP Basın Birimi’nden yapılan açıklamada, kurultay çalışmalarını sürdüren Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun 14 Temmuz Cumartesi günü CHP milletvekillerini, 15 Temmuz da ise CHP İl Başkanlarını toplantıya çağırdığı belirtildi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kurultay öncesi il başkanları ve milletvekillerine kurultay çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra, il başkanları ve milletvekillerinin görüşlerini dinleyecek, önerilerini alacak.

Reklam
Reklam

Öte yandan, CHP Kurultayını izlemek için 9 Temmuz gününe kadar 1052 gazeteci, yazar, televizyon programcısı, sunucu, basın çalışanı akredite oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: