Kılıçdaroğlu Pazar Günü Hatay’a Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hafta sonunu, Suriye’deki olaylardan en fazla etkilenen sınır illeri olan...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hafta sonunu, Suriye’deki olaylardan en fazla etkilenen sınır illeri olan Hatay, Gaziantep ve Kilis’te geçirecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğl’nun, henüz kesinleşmemiş programına göre, cumartesi günü Gaziantep’e gelecek CHP liderinin, aynı gün Kilis’e geçerek burada bir dizi görüşmeler yapması bekleniyor.

Pazar günü sabah karayolu ile Hatay’a hareket etmesi beklenen Kılıçdaroğlu, Antakya’daki Savon Hotel’de kahvaltıya katılacak, ardından Hataylı işadamlarıyla bir toplantı düzenleyecek. Daha sonra saat 14.00’da CHP Hatay İl Teşkilatından partililerle bir araya gelecek Kemal Kılıçdaroğlu, aynı gün karayoluyla Hatay’dan Adana'ya hareket edecek, buradan da Ankara'ya geçecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz