Kılıçdaroğlu, şehit Helvacı’nın ailesine başsağlığı diledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afganistan’da şehit olan Kıdemli Başçavuş Salih Helvacı’nın...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afganistan’da şehit olan Kıdemli Başçavuş Salih Helvacı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’den sonra ailenin Eryaman’da bulunan baba ocağına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki bazı CHP'li milletvekilleriyle geldi. Kılıçdaroğlu, çadırda bulunan baba Nuh Helvacı’ya taziyelerini iletti. Kılıçdaroğlu ve Helvacı kısa bir süre burada sohbet etti. Kılıçdaroğlu bu sırada yanına getirilen küçük bir kızı kucağına alarak yakından ilgilendi. Küçük kızın, “Ben sizi reklamlarda görüyorum.” sözleri Kılıçdaroğlu’nu gülümsetti. CHP lideri daha sonra çadırda bulunan vatandaşlarla tokalaştıktan sonra buradan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Şehidin babası Nuh Helvacı ise oğluyla en son karne tatilinde askeri hattan görüştüklerini söyledi. Helvacı, “Allah’tan geldi. Vatan sağ olsun.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: