Kılıçdaroğlu: Süt dağıtımında öğretmenler kobay oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okullarda süt dağıtımında öğretmenlerin kobay olduğunu iddia etti. Kılıçdaroğlu, "Şimdi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okullarda süt dağıtımında öğretmenlerin kobay olduğunu iddia etti. Kılıçdaroğlu, "Şimdi dağıtılan sütü önce öğretmenlere içiriyorlar.” dedi.

Ankara’dan karayolu ile partisinin il kongresine katılmak için Kırşehir’e gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Mavikent Tesisleri’nde mola verdi. Burada, garsonlarla hatıra fotoğrafı çektiren ve partililerin ikram ettiği çaydan önce su içen Kılıçdaroğlu, "Galiba artık süt içmiyorsunuz?” diye sorulunca, "Okul sütünü kastediyorsanız, şimdi sütü önce öğretmenlere, sonra öğrencilere içiriyorlar. Süt dağıtımında maalesef öğretmenler kobay oldu. Şimdi dağıtılan sütü önce öğretmenlere içiriyorlar.” cevabını verdi.

Reklam
Reklam

Kırşehirli sanatçı Neşet Ertaş’ın türkülerinin çalındığı parti otobüsünden, kongrenin yapılacağı Aşıkpaşa Spor Salonu’na gelirken, yoldan geçen ve kendisine el sallayan kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Kılıçdaroğlu, salon girişinde coşkuyla karşılandı. Kılıçdaroğlu, salonda bulunanları selamladıktan sonra şeref tribününe oturdu. Bu sırada, divan başkanlığı yapan ve bir süre önce Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Gürsel Tekin, tribüne çıkarak Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun elini sıktı. Bu görüntüyü partililer uzun süre alkışladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz