Kılıçdaroğlu: Terör Bir Insanlık Suçudur, Hesabı Mutlaka Sorulur

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkâri’de şehit düşen 3 Özel Harekât polisi...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkâri’de şehit düşen 3 Özel Harekât polisi ile Bitlis’te şehit düşen 3 korucu için yayımladığı mesajında, "Altını çize çize belirtiyorum ki terör bir insanlık suçudur ve insanlık suçunun hesabı mutlaka sorulur.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şehitler için yayımladığı mesajında, “Hakkâri Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket polisleriyle, Bitlis’te üç korucunun şehit olmasını nefretle kınıyorum. Altını çize çize belirtiyorum ki terör bir insanlık suçudur ve insanlık suçunun hesabı mutlaka sorulur.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kılıçdaroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hakkâri’ye yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkâri-Van karayolu üzerindeki Kırıkdağ köyü civarında şehit olan Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu ile polis memurları Okan Koç ve Ertuğrul Polat ile Bitlis-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan ve Bitlis'e 30 kilometre uzaklıktaki Ortakapı köyü kırsalında çıkan çatışmada şehit olan İzzettin Bal, Mehmet Reşit Aysal ve Mehmetcan Yeşildağ adlı köy korucularımıza rahmet, aileleriyle, emniyet teşkilatımıza, güvenlik güçlerimize ve Türkiye’ye başsağlığı, yaralı polislerle koruculara da acil şifalar diliyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz