Kılıçdaroğlu, "teröre son" startı verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Harley Davidson Sahipleri Klubünün Gazilere destek amacıyla düzenlediği "Teröre Son" motorsiklet turunun startını verdi.

Harley Davidson Sahipleri Kulubüne mensup 200'ü aşkın motorsiklet sahibi, son dönemde artan terör olaylarına dikkat çekmek ve gazilere destek vermek amacıyla Ankara'da bir motorsiklet turu düzenledi. Bilkent'deki TSK Rehabilitasyon Merkezi önünden başlayan motorsiklet turu, Atatürk Bulvarı, Çankaya Caddesi, Tunalı Hilmi Caddesi Tandoğan, Beşevler ve Çay Yolu istikamitinde yapıldı. Her bir motorsiklet sahibi motorsikletine bir gaziyi alarak Ankara'yı gezdirdi.

"Teröre Son" sloganıyla yapılan motorsiklet turunun startını CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu verdi. Devlet eski Bakanı Kürşat Tüzmen ve oyuncu Tamer Karadağlı da Teröre Son Motorsiklet Turu'na motorsikletleriyle katıldı.

Reklam
Reklam

Kılıçdaroğlu burda yaptığı açıklamada, gazilerin yasalardan ve uygulamalardan kaynaklanan birçok sorunu olduğunu, bu konuda gazilerin isteklerini içeren bir kanun teklifi vereceklerini bildirdi. Kılıçdaroğlu, "Doğan Yurdakul'un istediği bir yasa teklifi vardı, bunu verecek misiniz" sorusu üzerine, "Parlemento açıldığında bu konuda yasa teklifi vereceğiz. Arzusunu yerine getireceğiz. Hukukçu arkadaşlar bunun üzerinde çalışıyor" dedi.(ANKA)