Kılıçdaroğlu, Trabzon’Da Balıkçı Esnafını Gezdi, Balık Sattı (3)

"HAKLARINIZI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yönettiği, 'Işıklar Sönmesin Geleceğimiz Yanmasın' adlı panele katıldı. Marmara

"HAKLARINIZI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yönettiği, 'Işıklar Sönmesin Geleceğimiz Yanmasın' adlı panele katıldı. Marmara Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Fuat Ercan, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Coşkun Erüz ile TMMOB Onur Kurulu üyesi Elektrik Mühendisi Cengiz Göltaş'ın konuşmaçı olarak katıldığı panelin açılışında konuşan Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde çevreyle ilgili sivil toplum örgütü temsilcileriyle yaptığı toplantıda 9 konu üzerinde görüş birliği sağlandığını hatırlattı. Kılıçdaroğlu, "Sivil toplum örgütlerine dokuz konuyu Cumhuriyet Halk Partisi bildirgesine aynen yazacağımızı söyledik, haklarını da sonuna kadar savunacağımız sözünü verdik" dedi.
UZMANLARIN SESİNE HER ZAMAN KULAK VERELİM
'Başbakan Kemal’ diye slogan atan salondaki katılımcılara seslenen Kılıçdıroğlu, doğanın önemli olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:
"Bu güzel doğaya hepimizin sahip çıkması lazım. Benden çok buradaki panelistlerin söyleyecekleri önemli. Onlar bu işin uzmanı. Biz siyasetçiyiz. Bize yol gösterecek olanlar uzmanlardır. Uzmanlar, 'Şurası şöyle olmalı. Toplumun çıkarlarını korumak için böyle bir düzenleme yapmalısınız’ diyecek, biz de onların sesine kulak vereceğiz. Hani derler ya: ‘Her şeyi bilen adam, aslında hiçbir şeyi bilmeyen adamdır’. Onun için biz diyoruz ki uzmanların sesine her zaman kulak verelim."
Konuşma ardından bir kadının yöreye özgü el işlemeli çanta hediye ettiği CHP lideri Kılıçdaroğlu paneli izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: