Kılıçdaroğlu, vatandaşların iftar sofralarına konuk olmayı sürdürüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam iftarını Sincan’da Kamile ve Haydar Höcü çiftinin sofrasında...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam iftarını Sincan’da Kamile ve Haydar Höcü çiftinin sofrasında açtı. İki kız çocuğu olan Höcü ailesinin iftar sofrasına konuk olan Kılıçdaroğlu, Nazlıcan ve Elçin ile uzun süre sohbet etti.
Bir ayakkabı imalathanesinde çalışan Haydar Höcü, iftardan sonra babasından kalma bir tesbihi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye etti. Höcü, CHP Genel Başkanı'nı evinde konuk etmenin, ailesiyle birlikte aynı iftar sofrasını paylaşmanın kendileri için unutulmayacak bir mutluluk vesilesi olduğunu söyledi.
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, iftarın ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek Hasanoğlan Yeşildere’de olduğu gibi çay içti, sohbet etti. Sincanlı vatandaşlar da hem özel sorunlarını anlatarak, hem de Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlar konusunda Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile sohbet etme imkanı buldu.
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sincan’daki “sessiz” iftarına ve vatandaşlarla sohbetine CHP Milletvekili Levent Gök de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz