Kılıçdaroğlu'dan Fikret Orman'a kutlama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Beşiktaş Başkanlığına seçilen Fikret Orman’ı gönderdiği mesaj...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Beşiktaş Başkanlığına seçilen Fikret Orman’ı gönderdiği mesaj ile kutladı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Fikret Orman’a bir mesaj göndererek, Beşiktaş’ın Türk futbolunun orta direklerinden ve en güzel renklerinden biri olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Türk futbolunun orta direklerinden ve en güzel renklerinden biri olan Beşiktaş Kulübü’nün Başkanlığı’na seçilmiş olmanız nedeniyle kutlarım. Olağanüstü seçimli genel kurulda 4 bin 25 oy alarak Beşiktaş’ın 33. başkanı seçilmeniz, hem gücünüzü, hem size duyulan güveni, hem de bu güç ve güvenin getirdiği ağır sorumluluğu göstermektedir. İçtenlikle sizin ve sizinle birlikte sorumluluk üstlenen arkadaşlarınızın bu güvene layık olacağına inanıyor, şahsınızda yönetici arkadaşlarınızla Beşiktaş camiasına başarılar diliyor, sevgiler saygılar sunuyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: