Kılıçdaroğlu’dan Muratpaşa Standında Tam Not

Muratpaşa Belediyesi "Kentine Güvenen Kentler Buluşması" sloganıyla CNR İstanbul EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenen "Sosyal Demokrat...

Muratpaşa Belediyesi "Kentine Güvenen Kentler Buluşması" sloganıyla CNR İstanbul EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenen "Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri"ne 10 sosyal proje ile katıldı.

61 belediyenin katıldığı fuarda projeleriyle yoğun ilgi gören Muratpaşa Belediyesi standı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ve TBMM Başkan Vekili Güldal Mumcu tarafından ziyaret edildi.

Muratpaşa Belediyesi’nin standında projelerle ilgili konuşan Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Muratpaşa’da geçmişte 8 parkı vardı. Bugün ise 538 park var. Muratpaşa’nın mahallerinde geçmişte ne gençler ne çocuklar ne yaşlılar için mekan yaratılmıştı. Bugün ise 56 mahallede açık spor kompleksleri bulunuyor. Kişi başına düşen yeşil alan miktarında Avrupa Birliği standardını bile geçtik. Biz kentimize ve kendimize güveniyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Muratpaşa Belediyesi’nin “Sosyal Demokrat Belediyeciliğin” adresi olduğunu belirten Başkan Evcilmen, “Doğuyaka Mahallesi’nde 4 bin 120 kişiye aynı anda hizmet verecek Kültür ve Kongre Merkezi yapıyoruz. Ermenek Mahallesi’nde 4 bin metrekarelik alana yapılan Hayvan Barınağı’nı tamamladık. Yeşilbahçe Mahallesi’nde inşa edilen Tam Olimpik Yüzme Havuzu, Antalya’ya kazandırdığımız sayısız tesisten biri olacak. Bir proje fabrikası gibi çalışan Muratpaşa Belediyesi’nin başkanı olmaktan açık gurur duyuyorum” diye konuştu.

İŞTE 10 PROJE

Muratpaşa Belediyesi fuara Doğuyaka Mahallesi’nde inşa edilecek prestij projelerden biri olan Kültür ve Kongre Merkezi, Türkiye’nin en büyük Tam Olimpik Yüzme Havuzu, Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, Emekli Sosyal Evi, Engelliler Koordinasyon Merkezi, El İzi Pazarları, Yeraltı Konteynerleri, Şampiyon Kadın Henbol Takımı’nın kupaları, Modern Bulvar, Cadde ve Park Düzenlemeleri, 56 Mahalle- 56 Açık Basketbol Sahası projeleriyle katıldı.

Fuarda tanıtılan 10 sosyal projenin yanısına hayata geçirilen proje ve çalışmaların yer aldığı Muratpaşa Belediyesi’nin standı, diğer belediyeler ve katılımcılar tarafından da büyük ilgi görüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz