Kılıçdaroğlu’na yanıt internetten geldi

AKP Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Başbakan'a internet üzerinden sert eleştiriler yönelten, CHP Kılıçdaroğlu’na aynı şekilde internetten yanıt verdi.

ANKARA (ANKA) - Kılıç, “Futbol sahada oynanır, siyaset Meclis'te yapılır. TBMM'de sus pus ol, twitter'da kükre hakaretlerinle. Senin için yol budur” sözleriyle karşılık verdi.

Kılıçdaroğlu’nun, twitter hesabından, Başbakan’ı “gençlere köteği layık gören çağdışı bir despot”, “Merhum Bülent Ecevit’in son hükümet döneminde aldığı köklü kararları görmezden gelen, kanıtlanmış bir nankör”, “ülkenin içine sürüklendiği girdabı anlamaktan yoksun bir birikimsiz”, “milleti küçümseyen bir kişilik” şeklindeki sözleri AKP’lileri kızdırdı. Kılıçdaroğlu’na yanıt yine twitter’dan geldi. Suat Kılıç, Kılıçdaroğlu’na tiwwitter’den şu cümleleri yöneltti:

Reklam
Reklam

“Kemal Kılıçdaroğlu, dün Meclis'te yerine çakıldı kaldı. iddiasının arkasında duramadı. Konuşamadı. Ezildi. Çaresizleşti. Baktım, twitter'a sığınmış. Meclis'te oturduğu yerden kalkamadı, twitter'da hakaretler yağdırıyor. Ana muhalefet liderinin üslubu bu olamaz. KK Çakma mı acaba? Araştırmadan, soruşturmadan her duyduğuna inanmak; yalanları hakikatin ta kendisi gibi savunmak hiçkimsenin KK'dan daha iyi yapamayacağı iş. Futbol sahada oynanır, siyaset Meclis'te yapılır. TBMM'de sus pus ol, twitter'da kükre hakaretlerinle. Senin için yol budur!”

Sadece Kılıç değil, bazı AKP’li vekiller de Kılıçdaroğlu’na twitter’den şu mesajları gönderdi:

AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, “Kemal Klıçdaroğlu, dün çarşafa, bugün diline doladı” KK'nın twitter'da yazdıkları tutarsız ifadelere gerçekten inanıyorsa kürsüden cevaplasaydı ya.. Ama anlaşılan, anca kendisine gelebildi!”

AKP Batman Milletvekili Emin Ekmen, “Kemal Kılıçdaroğlu, bu yoksunluk ve debelenme icinde Basbakanimizin şahsında kendisine oy veren milyonlara yaptıgı hakaretlerin cevabını milletten alacak.”

Reklam
Reklam

AKP İstanbul Milletvekili Edibe Sözen, “Meclis'te oturduğu yerden kalkamadı, twitter'da hakaretler yağdırıyor.”