Kılıçdaroğlu'ndan 'giresun'da Hes İnşaatındaki Toprak Kaymasına' İlişkin Açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hidroelektrik santrali (HES) inşaatında meydana gelen toprak kaymasında 4 işçinin...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hidroelektrik santrali (HES) inşaatında meydana gelen toprak kaymasında 4 işçinin ölümü ve bir işçinin de yaralanmasının, iş kazalarının, dikkatsizliğin, tedbirsizliğin en son ve en somut örneği olduğunu bildirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HES inşaatında meydana gelen toprak kaymasında 4 işçinin ölümü ve bir işçinin de yaralanması dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, HES inşaatındaki toprak kaymasında 4 işçinin ölümü ve bir işçinin de yaralanmasının, iş kazalarının dikkatsizliğin, tedbirsizliğin en son ve en somut örneği olduğunu bildirdi. Kılıçdaroğlu, "Ne yazık ki, Giresun'un Dereli İlçesi Kızıltaş Köyü'nde özel bir şirkete ait HES inşaatında çalışan 4 işçimiz hayatını kaybetti. Bugün meydana gelen toprak kayması Yiğit, Özdemir, Erdem ve Kırlak ailelerin yüreğini dağladı, üzdü" dedi.

Reklam
Reklam

Hayatlarını kaybeden işçilerden Mustafa Yiğit, Kenan Özdemir, Kerem Erdem ve Eren Erdem'e rahmet, yaralanan Zafer Kırlak'a da acil şifalar dileyen Kılıçdaroğlu, ilgilileri iş kazaları konusunda duyarlı, tedbirli ve sorumlu davranmaya çağırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: