Kılıçdaroğlu’ndan Tartan’a Övgü

Bir dizi açılış ve ziyaret için İzmir’e gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ekonomisinin can...

Bir dizi açılış ve ziyaret için İzmir’e gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ekonomisinin can damarlarından Yenişehir Gıda Çarşısı’nı ziyaret etti.

İzmir milletvekilleri, CHP İzmir il başkanı, belediye başkanları, esnaf odası başkanı, İTO Başkanı, Borsa Başkan vekilinin de eşlik ettiği toplantıda gıda çarşısı esnafı kendilerine gösterdiği yakınlık ve verdiği destek nedeniyle Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a teşekkür etti.

Esnaflar, kısa bir süre sonra başlatılacak olan Türkiye’nin ilk Gıda Çarşısı Şenliği için Başkan Tartan’a teşekkür etti: “Her zaman ulaşabildiğimiz bir başkanımız var. Konak Belediye Başkanı tarihi bu çarşının eski günlerinde olduğu gibi daha canlı ve üretken olması için çalışıyor. Başkanımız Hakan Tartan sağ olsun, eskiden olduğu gibi çarşımız Ramazan öncesi şenlikle coşacak ve hayat bulacak.”

Reklam
Reklam

Sık sık ‘Başbakan Kemal’ slogaları atılan toplantıda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da, “Sevgili Başkanımız Hakan Tartan’ı bugün tanımıyoruz. Uzun yıllardan beri tanıyoruz, kendisinin hizmetlerini ve yaklaşımını çok iyi biliyorum. Ekonominin can damarı bu çarşıya verdiği destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tartan da, “Yolları yeniledik, çevre düzenlemesi yaptık. Şimdi de Ramazan ayı öncesi şenlikle ekonomiyi güçlendiriyoruz. Aileler, çoluk çocuklarıyla gelip hem alışveriş yapacak hem de hoşça vakit geçirecek” açıklamasını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz