Kılıçdaroğlu'nun Bölge Temasları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Adana, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Adana, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan bir program kapsamında bölgeye gelecek.

CHP Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yarın saat 09.00'da Ankara'dan Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla Adana Şakirpaşa Havaalanı'na gelecek. Burada kalabalık bir partili grubunca karşılanması beklenen Kılıçdaroğlu, daha sonra karayoluyla Osmaniye'ye geçecek ve CHP Osmaniye İl Teşkilatı'nın 'Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılacak. Kılıçdaroğlu, kongrenin ardından karayoluyla Hatay'ın Dörtyol ilçesine geçip, burada halkla buluşacak ve sonra İskenderun'a geçecek.

Reklam
Reklam

Burada Toptan Sebze ve Meyve Hali'nin açılışı ile birlikte İtfaiye Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirip, çeşitli yatırımların da temel atma törenine katılarak, halka hitap edecek. İçme suyu şebekesinde de incelemelerde bulunacağı belirtilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İskenderun'da yapımı bir süre önce tamamlanan Sahil Sosyal Tesisi'nin de açılışını gerçekleştirdikten sonra Hatay'a geçip, burada bir düğüne katılıp nikah şahitliği yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bölgedeki ziyaret ve temaslarının ardından 21.30'da Adana'ya geri dönüp, burada dinleneceği bilgisi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz