Kılıçoğlu Danış Towers Ramazan Şenliklerinde Standlar İlgi Görüyor

Kılıçoğlu Danış Towers Ramazan Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Her gün farklı aktivitelerin yer aldığı...

Kılıçoğlu Danış Towers Ramazan Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Her gün farklı aktivitelerin yer aldığı şenlikler kapsamında her akşam animatör Aşkın ve masal kahramanı pamuk prensesle birlikte çocuklara mini disko, oyunlar, yarışmalar ve eğlenceli animasyon gösterileri sergileniyor. Minikler renkli animasyonlar eşliğinde keyifli vakit geçirirken, büyükler için de birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenleniyor. Yarışmalara katılan yetişkinler de hem eğleniyor, hem de şenlik alanında yer alan stantlardan birbirinden güzel hediyeler kazanıyor.

Reklam
Reklam

Kılıçoğlu Danış Towers şenlik alanında bulunan ve Çorlu’nun sektöründe öncü firmaların açtığı stantlar da bir ay boyunca ziyaretçileriyle buluşuyor. Firmaların stantlarını dolaşan ziyaretçiler dağıtılan katalog ve broşürleri incelemenin yanı sıra firmaların ürün ve hizmetleri hakkında da bilgiler alabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: