Kılık değiştiren hırsızlar kameraya yakalandı

Beşiktaş ve Kağıthane’de girdikleri iş yerinde kameralara yakalanan hırsızlık zanlıları gözaltına alındı. Tamirci kıyafeti giydikleri...

Beşiktaş ve Kağıthane’de girdikleri iş yerinde kameralara yakalanan hırsızlık zanlıları gözaltına alındı. Tamirci kıyafeti giydikleri görünün hırsızlar güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.
Beşiktaş ve Kağıthane’de tamirci kılığıyla girdikleri işyerlerinden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen Akın D.(41) ile Erkan Ş.(35) gözaltına alındı. Bir iş yerine giriş ve çıkışları güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilen zanlıların apartmana girdikten sonra kılık değiştirdikleri de kameralara yansıdı.
Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık zanlılarının işyerinin güvenlik kameralarınca görüntülendiklerini ortaya çıkardı. Görüntülerde, 2 kişi sokak üzerinde arda arda yürüdükten sonra apartmana giriş yapıyor. Apartmana girdikten sonra tamirci görüntüsü için yelek giyen 2i zanlı, zilini çaldıkları evden cevap alamayınca kapının kilidini kırarak içeri giriyor. Hırsızlığın ardından yeleklerini çıkaran zanlılar, geldikleri kıyafetle dışarı çıkıyor.
Güvenlik görüntülerini inceleyen polis, daha önceden emniyette kayıtları bulunan Akın D. ile Erkan Ş.’ye ulaştı. Zanlıların Beyoğlu'ndaki evlerine baskın dezenleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 15 tane cep telefonu, 60 kol saatinin aralarında bulunduğu bir çok çalıntı eşya ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulaması yapılan iki zanlının emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz