Kilimli Festivali Muhteşem Başladı

13. Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor ve Kabotaj Bayramı, kortej yürüyüşü ve konserle başladı. Güney...

13. Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor ve Kabotaj Bayramı, kortej yürüyüşü ve konserle başladı. Güney Mahallesi’nde başlayan kortej yürüyüşünde, Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ve eşi Eda Özdemir halkı selamlarken, kortej yürüyüşü Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde yapıldı. Mehteran takımı konser verirken, ardından İstanbul Arabesoue Project gurubu konser verdi. Konser sonunda Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, İstanbul Arabesoue Project gurubu üyelerine çiçek ve madenci heykeli hediye etti. Başkan Özdemir ardından Romanya’da iş hayatına devam eden Kilimlili iş adamı Sabit Danış’a başarılarından dolayı plaket verdi.

Reklam
Reklam

Başkan Özdemir, Kilimli Belediyespor Başkanı Engin Aygün’e de plaket ve hediyeler verirken, festivali katılan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’ya da plaket ve hediyeler verdi. Başkan Özdemir, Bakan Yardımcısı Balta’ya Kilimli Belediyespor fıorması hediye etti. Bakan Yardımcısı Balta, kendisinin Trabzonspor’lu olduğunu şimdiye kadar bordo-maviden başka renkte forma almadığı söyledi. Balta ancak, Zonguldak’ın da yarı memleketi olduğunu belirterek formayı kabul etti. Bakan Yardımcısı Balta, festivali düzenleyen Belediye Başkanı Özdemir’e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Plaket ve hediyelerin verilmesinin ardından ünlü sanatçı Yaşar sahneye çıktı. 1.5 saat sahnede kalan Yaşar, şarkılarını seslendirdi. Başkan Özdemir, Yaşar’a konser sonunda çiçek ve hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: