Kılınç; "adnan Menderes'e Benzetilmek Onurdur"

Bir sosyal paylaşım sitesinde yapılan yorumlarda merhum Başvekil Ali Adnan Menderes'e benzetilen AK Parti Aydın...

Bir sosyal paylaşım sitesinde yapılan yorumlarda merhum Başvekil Ali Adnan Menderes'e benzetilen AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, "Bu benzetme benim için onurdur. Milletimin teveccühüne mazhar olabildiysem ne mutlu bana" dedi.

Siyasi geçmişi 11 Mart 2011 tarihinde AK Parti'den milletvekilliği aday adaylık başvurusuyla başlayan Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, 12 Haziran Genel Seçimlerinden bu yana bütün Aydın'da gönülleri fethetmeyi başardı. 40 yıllık siyasetçi gibi, halkın içinde olup onların sorunlarına çözümler üreten Kılınç, ortaya koyduğu sıcak ve samimi tavırlarıyla gittiği her yerde sevgiyle karşılandı. 9 ay gibi kısa sürede 70 bin kilometre yol kat ederek her siyasi görüşten vatandaşın derdine derman olmaya çalışan Gültekin Kılınç'ın bu özverili ve gayretli çalışması, kısa sürede karşılığını buldu.

Reklam
Reklam

Öyle ki, bir sosyal paylaşım sitesinde yapılan yorumlar, bu tespiti haklı çıkartacak türden. Aydınlıların, demokrasi şehidi merhum Başvekil Ali Adnan Menderes'e benzettiği Kılınç, gerek halkın içinde olması, gerekse nezaket ve zarafetiyle öne çıkıyor. Bunun yanında, Aydın'ın kalkınması ve gelişmesi için ortaya koyduğu proje ve çalışmalar bu görüşü perçinliyor. Kendisine gösterilen ilgi ve benzetmeden onur duyduğunu dile getiren Gültekin Kılınç, "Bir millete mal olmuş, bu vatan için gerektiğinde darağacını göze almış Ali Adnan Menderes'e benzetilmek benim için onurdur. Necip Türk milleti, dün olduğu gibi bugün ve yarında kendi bağrından Menderesleri ve Özalları bulup ortaya çıkartacaktır" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: