Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde Kayıtlar Başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde 2012-2013 eğitim-öğretim yılı kayıtları dün başladı.Merkez yerleşke içerisindeki Kapalı Spor Salonu'nda...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde 2012-2013 eğitim-öğretim yılı kayıtları dün başladı.

Merkez yerleşke içerisindeki Kapalı Spor Salonu'nda yapılan kayıtlarda 2. öğretim öğrencilerinin katkı paylarını yatırabilmeleri için özel bir bankanın işlem şubesi açıldı. Kayıt aşamalarında sorun yaşanmaması için oluşturulan kayıt danışma masaları ile öğrencilerin her türlü soru ve ihtiyaçlarına cevap veriliyor. Kayıt sonunda ise öğrencilere üniversite armalı çeşitli armağanlar sunuluyor.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç yaptığı açıklamada, “2012-2013 eğitim-öğretim yılında üniversitemizde bir ilk yaşanacak. Yeni kurulan Mühendislik Mimarlık Fakültesi bünyesindeki İnşaat Mühendisliği Bölümü 1. ve 2. öğretimi ile yine yeni kurulan İlahiyat Fakültesi'nin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği 1 ve 2. öğretimlerine öğrenci alınacak” dedi.

Reklam
Reklam

Kayıt için gelen öğrenciler ve velileri ile birebir ilgilenen Rektör Güvenç, “Üniversitemize yeni başlayacak olan öğrencilerimiz, üniversitemizde güvenli, huzurlu bir ortamda kaliteli eğitim alacaklar ve kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklardır. Üniversitemizi tercih eden tüm öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarının hayırlı olmasını diliyorum” diyerek onları tebrik etti.

Yeni öğretim yılında yaklaşık 2 bin öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor. Bu sayı ile Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde öğrenci sayısı 7 bine yükselecek. Kilis 7 Aralık Üniversitesi 2012-2013 eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtları 7 Eylül Cuma günü sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: