Kilis Belediyespor Sezona iyi başlayamadı

Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) 2’inci gurupta şampiyon olmak için transferler yapan Kilis Belediyespor ligde 2 maçta bir puan alması hayal kırıklığına yol açtı.Kilis Belediyespor, Ziraat Türkiye kupasında uzatmalarda Diyarbakır Yolspor’u 3-2, Osmaniyespor FK 2-1 yenerken, Osmanlıspor’a sahasında 4-1 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) 2’inci gurupta şampiyon olmak için transferler yapan Kilis Belediyespor ligde 2 maçta bir puan alması hayal kırıklığına yol açtı.
Kilis Belediyespor, Ziraat Türkiye kupasında uzatmalarda Diyarbakır Yolspor’u 3-2, Osmaniyespor FK 2-1 yenerken, Osmanlıspor’a sahasında 4-1 mağlup oldu. Araban Belediyespor’a deplasmanda 2-1 yenilen Kilis Belediyespor, kendi sahasında oynadığı Şanlıurfa 11 Nisanspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde 2 maçta sadece 1 puan alan Kilis Belediyespor’un puan kayıpları taraftarları hüsrana uğrattı. Kilis Belediyesporlu taraftarlar, şampiyonluğa oynamak için çok sayıda futbolcu transfer yapıldığı ifade ederek, “İki maçta 1 puan aldık. İyi futbol oynadığımızı kimse söyleyemez, henüz sezon başı olduğu için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Bu giriş böyle devam ederse, yine hüsran olacaktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz