Kilis Kültür Derneği Başkanlığı’na Yeniden Muhlis Salihoğlu Seçildi

Kilis Kültür Derneği Kilis Şubesi Başkanlığı’na yeniden Muhlis Salihoğlu seçildi.Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda saygı...

Kilis Kültür Derneği Kilis Şubesi Başkanlığı’na yeniden Muhlis Salihoğlu seçildi.

Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 10. Olağan Genel Kurulda konuşan Salihoğlu, Kilis’in sosyal yaşamına, kültürüne ve tarihine yönelik hizmet ve çabasını şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdürmek arzusunda olduklarını belirterek, “Kültürel çalışmalarımızın en önemli kaynağı olan ve Kilis sosyal yaşamının adeta bir özetini ifade eden, gerek akademik gerekse de öğrencilerin tez çalışmalarında, araştırmalarında kaynak teşkil eden, derneğimizin yayın organı Zeytin Dalı Dergisi’nin 20. yaşını önümüzdeki yıl çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Ayrıca son aşamaya geldiğimiz ‘Fotoğraflarla Kilis Albümü’ çalışmamızı da bu yıl içerisinde yayınlamayı planlıyoruz. Kültür ve edebiyat değerlerimizin ön plana çıkarılması, bunun yayılması, kültürel ve toplumsal ilişkilerde yayın ve iletişim yoluyla bunların mevcut alanlara tanıtılması, bence farklı olan ve geleceğe bırakabileceğimiz daha özgün ve kalıcı değerlerimiz olacaktır düşüncesindeyim" dedi.

Reklam
Reklam

Şube yönetimini daha aktif ortaya koyacak genç ve yeni Kilissever gönüllülerin bu görevi artık devralmalarını beklediğini kaydeden Salihoğlu, "Dernekçilik ve dernek hizmetleri için nelerin nasıl yapılabileceği konusunda biraz dernek içi hizmette bulunsunlar. Dernekçilik faaliyetlerinin bir çabanın ürünü ve gönül işi olduğunu unutmayalım. Bu işin, sadece birkaç kişinin yapabileceği iş olarak değil, bir ekip işi olduğunu hatırlatmak isterim. O yüzden dernek ve dergi faaliyetlerimize, kültürel çalışmalarımıza sahip çıkılması, ilgi gösterilmesi bizi mutlu edecektir. Kilis sevdamıza ortak olan, bizimle aynı değerleri paylaşan, maddi/manevi katkılarıyla bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Genel kurul sonunda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Muhlis Salihoğlu, yönetim kurulu üyeliklerine Davut Gücer, Necmettin Biçici, Levent Zıddıoğlu, Ökkeş Mısırlı, Sevgi Sürmelioğlu ve Emel Kiremitçi oy birliğiyle seçildiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: