Kilis Ülkü Ocakları'nda Görev Değişimi

Kilis Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Boybeyi, görevini Fatih Par'a devretti.Yapılan devir teslim...

Kilis Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Boybeyi, görevini Fatih Par'a devretti.

Yapılan devir teslim töreninde ekibi ile gelen Ülkü Ocakları Genel Başkan Vekili Olcay Kılavuz, MHP Kilis İl Başkan Yardımcısı Nezir Çağlar, MHP İl Muhasibi Mehmet Ragıp Uyucu ve çok sayıda ülkücü genç hazır bulundu. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz, eski İl Başkanı Mustafa Boybeyi’ne yaptığı faaliyetler ve Ülkü Ocakları'nın asli vazifesinin yerine getirilmesinde gösterdiği büyük gayret için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Eski İl Başkanı Boybeyi ise konuşmasında, yaptıkları faaliyetlerde kendisinden daha fazla gayret gösteren yönetimindeki arkadaşlarına, yardımlarını esirgemeyen partililere ve değerli Kilisli Ülkücülere teşekkür ettiğini ifade etti. Boybeyi, "Davamın ve teşkilatımın her zaman hizmetkarıydım, bundan sonrası içinde Fatih Başkanımın emrinde olacağım. Görev yaptığımız süre içerisindeki bütün güzellikler davamıza, eksiklikler ve kusurlar ise şahsımıza aittir. Allah herkesten razı olsun" dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirilen Fatih Par, "Şeyh Edebali'nin, Yavuz Sultan Selim Han'ın, Sultan Abdulhamit'in ruhunun bulunduğu bu makama, Yesevi ocağına elimizden geldiği kadar hizmet etmek için göreve geldim. Mustafa Başkan'a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Ondan aldığım bu bayrağı daha yükseklere taşımak için arkadaşlarımızla beraber gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya söz veriyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: