Kilis Valisi Tekinarslan, Göreve Başladı

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın Valiler Kararnamesi ile Kilis Valiliği görevine atanan Mehmet Tekinarslan, kente gelerek görevine başladı. Merkez Valiliği görevinden

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın Valiler Kararnamesi ile Kilis Valiliği görevine atanan Mehmet Tekinarslan, kente gelerek görevine başladı.
Merkez Valiliği görevinden Kilis'e atanan Tekinarslan'ın göreve başlaması nedeniyle tören düzenlendi. Vali yardımcıları ve kent protokolü tarafından valilik girişinde karşılanan Tekinarslan, tören mangasını selamlayarak makamına çıktı. Kente ilişkin brifing alan Vali Tekinarslan, Kilis'e hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Kilis’in son zamanlarda yaşadığı zorlukların farkında olduğunu anlatan Vali Tekinarslan, "Kilis’te neler olduğunu, ne gibi zorluklar yaşandığını biliyoruz. Devletimizin bütün dikkati Kilis’in üzerinde. İnşallah Kilis’i daha huzurlu, daha güvenli şekilde el birliğiyle yarınlara taşıyacağız" dedi.
Kendisinden önce görev yapan ve İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan İsmail Çataklı’ya da Kilis’e hizmetlerden dolayı teşekkür eden Tekinarslan, el birliği ile kenti yöneteceklerini belirterek, "Valilik görevi, buradaki yönetime, topluma dönük bir liderlik görevidir. Ama aynı zamanda bir takım liderliğidir. Vali olarak ben kendimi, vatanıma, milletime, devletime Kilis halkının hizmetine adamış olarak görev yapacağım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: