Kilis’in İl Oluşunun 17.yıldönümü

Kilis Valisi Yusuf Odabaş, Kilis’in il oluşunun 17 yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Vali Odabaş,...

Kilis Valisi Yusuf Odabaş, Kilis’in il oluşunun 17 yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Odabaş, 6 haziran 1995 yılında İl olan Kilis henüz 17.kuruluş yıldönümünü kutlarken, her ne kadar yeni il olduysa da, sahip olduğu binlerce yıllık tarihi ve kültürel değerleri bakımından aynı zamanda kadim bir medeniyet şehri olduğunu belirtti.

Odabaş, “Kilis gelişmiş iller arasındaki yerini almak için, hızla büyüyüp gelişen üniversitesi ve eğitimdeki başarılarının yanında, kültür-turizm alanındaki inanç turizmi şehri olma ve sanayideki ihtisaslaşmış organize sanayi bölgesi hedeflerini de gerçekleştirmek için emin adımlarla yürümektedir. Bu yönüyle Kilis, eğitimde, kültür-turizmde ve sanayide etkinliğini her geçen gün biraz daha artırma gayreti ile ülkemize yeni değerler, yeni güzellikler sunmaya gayret etmektedir. Ben bu hedefe, topyekun yöneticilerimizle, iş adamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve halkımızla birlikte bir bütünlük içerisinde ulaşacağımıza inanıyorum. Kilis’in yöneticileri olarak; Kilislilere mutlu bir gelecek hazırlama adına, bütün kurumlarımızla el ele vererek gelecek vizyonu çizme yolunda her türlü gayretin içinde olduğumuzun bilinmesini isterim. Bu duygularla Kilisimizin 17.kuruluş yıldönümünü kutlar, İlimizin gelişip kalkınması adına emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: