Kilisli Özel Sporcuların Büyük Başarısı

Ekrem Çetin Özel Eğitim Okulu Spor Kulübü Derneği sporcularının katıldığı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu...

Ekrem Çetin Özel Eğitim Okulu Spor Kulübü Derneği sporcularının katıldığı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Şampiyonaları 19-21 Nisan 2013 tarihleri Isparta’da düzenlen yarışmalarda Kilisli sporcular büyük başarıya imza attı.

Üç bölgeden 337 sporcu katıldığı şampiyonanın açılışına Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Şube Müdürü Fatma Uçarlar, Özel Sporcular Isparta İl Temsilcisi Yavuz Akıncı, antrenör ve sporcular hazır bulundu. Büyük organizasyona Kilis adına katılan Özel Sporcular İl Temsilcisi Şule Gürbüz, Eczacı Uğur Tırnaksız ve spor kulübü yöneticileri katıldı.

Reklam
Reklam

Öncelikle müsabakaların yapıldığı ilk gün muhteşem bir açılışla başladı.Açılışın akabinde kortej eşliğinde Atatürk anıtına yürüyen topluluk federasyon çelengini sunarak İstiklal Marşı ve saygı duruşunda bulundu.

Müsabakaların başlamasıyla birlikte Kilisli sporculardan Ahmet Tırnaksız 100 Metre ve 200 Metre birincilikleri ile 2 Altın Madalya, Mehmet Ekinciler yüzme 100 metrede 2. olarak gümüş madalya kazandı. Yine Atletizm Şampiyonasında ise Ekrem Çetin Özel Eğitim Okulu Spor Kulübü Derneği sporcularından Ayşegül Polat 400 Metrede birincisi olarak altın madalya, Mustafa Burak Sağıroğlu 200 metre ikincisi olarak Gümüş madalya, Seher Toz 100 Metre ikincisi olarak gümüş madalya ve Ceylan Aslan 100 metre üçüncüsü olarak Bronz madalya toplamda ise 3 altın 3 gümüş ve bir bronzla kırılması güç bir rekora imza attılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Eğitim Okulu Müdürü Rıdvan Demir çocukların başarısından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Çocuklarımız ulaşılması zor bir başarıya imza atmışlardır. Bu başarıda emeği gecen öncelikle İl Temsilcisi Şule Gürbüz’ü,Eczacı Uğur Tırnaksız’ı Spor Kulübü Başkanı Tayfun Çetin’i, Müdür Yardımcısı Ferit Şakır’ı ve aynı okul öğretmenlerini, Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Çoban’ı, tebrik eder, bu başarıların ilimiz adına artarak devam etmesini temenni ederiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: