Kilis'te Araç, Halı Yıkama Yeri Sayısında Artış

Kilis'te, son günlerde peş peşe araç, halı ve benzeri şeyleri yıkayan işyeri açanların sayısında artış...

Kilis'te, son günlerde peş peşe araç, halı ve benzeri şeyleri yıkayan işyeri açanların sayısında artış yaşandı.

Kilis'te, otomobil ile motosiklet kullanımının artması ile birlikte her geçen gün araç, motosiklet ile halı ve benzeri şeyleri yıkamaya yönelik iş yerleri açılmaya başladı.

Araç yıkama işi ile uğraşan Nebi Çimenlioğlu, müşteri potansiyelinin istenilen seviyede olmamasına rağmen işlerinin iyi olduğunu belirterek, “Araç, motosiklet dışında halı, kilim, yorgan, kanepe, koltuk ve benzeri eşyaları yıkayıp temizliyoruz. Eskiden müşterilerimiz kendi imkanları ile yıkıyorlardı. Şimdi ise yıkatmayı tercih ediliyor. Çünkü evde daha fazla su tüketip masrafa girdikleri için genelde yıkamacıyı tercih ediliyor. Beklediğimiz kadar iş yapamazsak da işyerimiz iyi. Kış aylarında işlerimiz daha da açılacağını düşünüyoruz. Her geçen gün yeni yıkamacı iş yerleri açılıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: