Kilis’te cadde ve yollardaki ağaçların budanmasına başlandı

Kilis Belediyesi tarafından kent merkezinde, cadde, refüj ve yollarda bulunan ağaçlar budanmaya başlandı.Park Bahçe İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, kent merkezinde bulunan ağaçların budama çalışmasına hız verdi.

Kilis Belediyesi tarafından kent merkezinde, cadde, refüj ve yollarda bulunan ağaçlar budanmaya başlandı.
Park Bahçe İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, kent merkezinde bulunan ağaçların budama çalışmasına hız verdi. Kentte bulunan ağaçların daha sağlıklı büyüyüp yeşermesi ve gelişimini kuvvetlendirmek için yılın belli zamanlarında yürütülen budama çalışmasına başlandı.
Budama çalışmaları, Kilis Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülüyor. Ağaçların vatandaşlar tarafından bilinçsiz bir şekilde budanmamasını isteyen belediye yetkilileri, gereken ağaçlarla ilgili belediyeye bilgi verilmesinin yeterli olacağını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz