Kilis'te Gümrük Kaçakçılığı

Kilis Öncüpınar Gümrük Bölgesi'nden Türkiye'ye giriş yapan Suriye uyruklu 2 kişinin üzerinde, 10 kilo 200 gram gümüş ile 1 kilo

Kilis Öncüpınar Gümrük Bölgesi'nden Türkiye'ye giriş yapan Suriye uyruklu 2 kişinin üzerinde, 10 kilo 200 gram gümüş ile 1 kilo 249 gram 24 ayar külçe altın ele geçirildi.

GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Öncüpınar Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda, Türkiye'ye giriş yapan Suriye uyruklu H.A'nın üzerinde vücuduna bantla sarılı 10 kilo 200 gram gümüş ile yine Suriye uyruklu A.M'nin üzerinde 1 kilo 249 gram, 24 ayar külçe altın bulundu.

Reklam
Reklam

Altın ve gümüşün Ziraat Bankası Kilis Şubesi'ne teslim edildiği, şüpheliler hakkında ise Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu kaydedildi.

Muhabir: Orhan Çiçek / Ahmet Caner Baysal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: