Kilis’te Kaçakçılık Operasyonları

Kilis’te emniyet ekipleri tarafından düzenlenen 15 ayrı operasyonda çok sayıda kaçak içki ve sigara ile...

Kilis’te emniyet ekipleri tarafından düzenlenen 15 ayrı operasyonda çok sayıda kaçak içki ve sigara ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde düzenlediği 15 ayrı kaçakçılık operasyonunda; 16 bin 100 paket kaçak sigara, 5 ton 56 kilo kaçak çay, bin 998 şişe kaçak içki, 219 kök Hint keneviri, 1 gram eroin ve 72 gram esrar ele geçirdi. Kaçak eşyalar Öncüpınar Gümrük Müdürlüğüne teslim edilirken; A.A., F.A., N.Y., H.Ö., A.T., Z.K., M.T., İ.M., H.G., K.D., A.A., A.P., M.K., F.Ö., F.K., B.D., B.Ö., İ.H.D., H.Ç., Y.K., M.Ş., A.Ö. ile A.K.M., ifadelerinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz