Kilis’te Kaçakçılık Operasyonu

Kilis’te, hudut hattı ile jandarma bölgesinde çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı...

Kilis’te, hudut hattı ile jandarma bölgesinde çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kilis Gaziantep karayolu Küplüce köyü yakınlarında A.D yönetimindeki kamyoneti durdurarak yaptığı aramada, 100 deri ile 100 adet bağırsak ele geçirdi. İkinci olayda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kilis Gaziantep karayolu Merkez ilçe Çörten köyünde, plakası açıklanmayan bir minibüsü durdurdu. Minibüste yapılan aramada, M.D.S. isimli şahsa ait Suriye’den Türkiye’ye yasadışı yolla getirildiği tespit edilen 80 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Merkez ilçeye bağlı Saatli köyü İlhami Hardal Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yolla getirildiği tespit edilen 50 kilo kaçak çay ve 840 metre kumaş sınır devriyeleri tarafından bulundu. Yakalanan kaçak eşyalar jandarmaya teslim edildi.

Dördüncü operasyonda, Merkez ilçeye bağlı Tahtalı köyünde A.A. yönetimindeki plakası açıklanmayan bir araç jandarma tarafından durduruldu. Araçta yapılan aramada, bin 340 karton kaçak sigara ele geçirildi. Beşinci olayda, Merkez ilçeye bağlı Yavuzlu beldesinde Şehit Mehmet Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, Suriye uyruklu A.F. isimli şahıs, Suriye’den Türkiye’ye yasadışı yolla getirdiği 37 kilo terlik boncuğu ve 20 kilo terlik tokası ile birlikte sınır devriyeleri tarafından yakalandı.

Merkez ilçeye bağlı Tahtalı köyünde ise Y.K. isimli şahıs, Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yolla getirdiği 250 kilo kot düğmesi, 180 adet şerit bez, 230 adet reflektör şerit ve 95 bin fermuar ile birlikte jandarma tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: