KİM Market, Toskana Vadisi’ne şube açtı

KİM Marketler Zinciri, dizilerin çekildiği ve cemiyet hayatından pek çok ismin ağırlayan Büyükçekmece Toskana Vadisi’nde...

KİM Marketler Zinciri, dizilerin çekildiği ve cemiyet hayatından pek çok ismin ağırlayan Büyükçekmece Toskana Vadisi’nde şube açtı.

Toskana Çarşısı içinde tek market olarak hizmet vereceklerini ifade eden Genel Müdür Hamit Akçay, “Etiler, Florya, Şişli, Acarkent gibi çok sayıda prestijli bölgede mağaza açtık. Firma olarak her gelir grubuna hitap etmek için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Mağazalaşma faaliyetimizde üst gelir grubuna ve toplu konut bölgelerine önem veriyoruz. İstanbul yatırımlarımızın dışında muhtelif illerde ve ülke dışında da mağaza inşaatlarımız devam ediyor. 2012 bizim için yatırım ve istihdam senesi olacak. 2012 sonu için belirlediğimiz 35 mağaza ve 400 yeni istihdam hedefini çok rahat yakalayacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

KİM’in şube sayısı Toskana Vadisi ile 60’ı buldu. Akçay, “Zincir olarak en kaliteli ürünü en uygun fiyata satmayı misyon edindik. Bu anlayışa uygun olarak her gelir grubuna hitap ederek ulusal bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Rakiplerimizden yerli ve ithal ürünlerimizle, kalite ve fiyat avantajlarımızla hep bir adım önde olacağız. Kurum olarak mağazalarımızda her gelir grubuna göre ayrı fiyat politikası belirlemiyoruz. En iyi semtlerde bile en ucuz fiyat politikasından taviz vermiyoruz. Semte göre fiyat belirlemek müşteriye haksızlıktır. Bu anlayışla 2011’i yüzde 24 büyüme ile tamamladık. 2012’de perakende piyasasında karlılıkta kısmi bir daralma görülebilir. Buna rağmen yatırımlarımıza devam edeceğiz. Hedeflenen 35 mağazanın 15 tanesi süpermarket, 20’si ise yeni konseptimiz KİM Pratik olacak. Daralan iç piyasala alternatif olarak bu sene Irak’ta 3 süpermarket yatırımı yapacağız. Önümüzdeki günlerde Yalova, Tekirdağ, Karabük ve Bursa illerinde ilk mağazalarımızı açacağız.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: