Kim Yeon Koung, Fenerbahçe'de Kaldı

Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı, geçen yıl formasını giyen Kim Yeon Koung’un sözleşmesini iki yıl daha...

Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı, geçen yıl formasını giyen Kim Yeon Koung’un sözleşmesini iki yıl daha uzattı.

2011 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olan ve kariyerinde 2005-06, 2006-07, 2008-09 Kore V Ligi ve Final Four en değerli oyuncusu, 2007-08 Kore V Ligi en değerli oyuncusu, 2009-10 Japonya Ligi en skorer oyuncusu, 2010-11 Japonya Ligi en değerli oyuncusu başarıları olan Kim Yeon Koung, kendisini 2 sezon daha Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı.

Voleybol Şubesinden Sorumlu Yöneticiz Hakan Dinçay konuyla igili olarak, "Kulübümüz, Türk Sporuna hizmet verdiği 9 branşın her birinde olduğu gibi voleybolda da her sezona ’Mutlak başarı’ parolası ile başlıyor. Takımlarımızın kadroları da bu bakış açısı çerçevesinde şekilleniyor. Kim Yeon, her maçta takıma biraz daha adapte olan bir oyuncu olarak geçen sezonun takıma en katkılı isimlerdendi. Sezonun bitişi ile birlikte birçok takımdan transfer teklifi aldı. Ancak Fenerbahçe’deki aile, arkadaşlık ve güven ortamı, başarıya olan bağlılık ve yaptığımız görüşmeler sonucunda Fenerbahçe’de kalmayı tercih etti ve sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Kim’in, gelecek sezon da takımımıza çok büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Kendisine gerek Avrupa’da gerek Ligde şampiyonluk için mücadele edecek takımımızda başarılar diliyorum. Önümüzdeki sezonun, taraftarlarımızın takımlarımızı her maçta desteklemeleri, yapılan transfer ve yatırımlar ile hem Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımımız hem de Bayan Voleybol Takımımız için çok olumlu geçeceğine inanıyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz