Kimin Umurunda Afet Semineri

Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden Koray Ece tarafından Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden Koray Ece tarafından Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri ile okul müdürlerine olası afetlerden korunma semineri verildi. Öğretmenler semineri dinlemek yerine cep telefonu, bilgisayar ile oynayıp roman okumayı tercih etti.

Şefika Pekin Anadolu Kız Meslek Lisesi Salonu’ndaki seminerde öğretmenler ve okul müdürlerine nükleer silahlardan korunma yöntemleri anlatıldı. Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden Koray Ece tarafından anlatılan seminerde nükleer enerjiden, depremlere kadar birçok konu ele alındı. Seminerden sıkılan öğretmenlerin cep telefonuyla mesajlaşması, kiminin roman okuması, kiminin de diz üstü bilgisayarla sanal alemde gezmesi dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: