Kimliğini gizlemek için bu hale geldi

ABD’nin Missouri eyaletinin Springfield şehrinde yaşayan eski tutuklu Michael Campbell’ın tanınmamak için yaptırdığı dövmeler akıllara durgunluk verici seviyede.

Hırsızlık suçuyla Colorado’da bulunan Jefferson County hapishanesine girdiği 2003 yılında çekilen ilk fotoğrafında Campbell’ın yüzündeki üç dövmenin yanı sıra boynunda bir Pitbull köpeği dövmesi bulunuyor.

Beş yıl sonra çekilen ikinci fotoğraftaki kişinin aynı kişi olduğuna inanmak bile mümkün değil. Yine Jefferson County hapishanesinde çekilen bu fotoğrafta, Campbell’ın boynundan yukarısında kulakları ve burnundaki küçük bir alan dışında cildi görünmez halde.

Campbell’ın yanaklarındaki çeşitli sembollerin dışında, alnındaki dev pentagram ve burnundaki kaburga kemiklerini andıran korkunç dövmeler dikkat çekiyor.

Reklam
Reklam

Boynundaki puantiyeli papyon dövmesi ise kompozisyonun geri kalanıyla ilgisiz ve şaşırtıcı bir detay.

Campbell bu dövmeleriyle alnına estetik ameliyatla boynuz implantları yerleştiren ve şeytanın sayısı 666 dövmesi yaptıran Hells Angels üyesi Caius Veiovis’in “en korkunç surat” unvanını da elinden almış oldu.
ÇOCUK TACİZİNDEN TUTUKLANDI

Aslen Coloradolu olan Campbell ilk kez 1995 yılında, 20 yaşındayken 14 yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

O günden bu yana sık sık çeşitli sebeplerle hapse girip çıkan Campbell son olarak çocuk parkları ya da halka açık havuzlara 150 metreden fazla yaklaşma yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle tutuklandı.