Kimse Yok Mu, 15 aileye kumanyalarını teslim etti

Zonguldak Ereğli Kimse Yok Mu Derneği gönüllü temsilcileri, ihtiyaç sahibi 15 aileye Ramazan kumanyalarını teslim...

Zonguldak Ereğli Kimse Yok Mu Derneği gönüllü temsilcileri, ihtiyaç sahibi 15 aileye Ramazan kumanyalarını teslim etti.
Türkiye’nin her yerinde ihtiyacı olan ailelere gönüllü temsilcileri ile ulaşan Kimse Yok Mu Derneği, Ereğli’de yaşayan 15 aileyi sevindirdi. Ereğli gönüllü temsilcilerine başvuruda bulunan 15 aileye Ramazan kumanyaları, tutanak karşılığında teslim edildi. Kumanyaları teslim ettikten sonra bir açıklama yapan Kimse Yok mu Derneği gönüllü temsilcisi Mahmut Hazar, kendilerine yapılan başvurular sonrasında ulaştırılan Ramazan paketlerini teslim ettiklerini söyledi.
Hazar, konuşmasında, 'Ereğli’de yaşayan ailelerimiz bizlere başvurdu. Başvurularımızı İstanbul’a gönderdik. Yapılan inceleme sonrasında gönderilen Ramazan yardımlarımızı ailelerimize teslim ediyoruz. Ereğli ve bölgesinde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımlarımız devam edecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz