Kimse Yok Mu, 38 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, Ladik Kaymakamlığı ve Ladik Belediyesi işbirliği ile düzenlediği etkinlikte,...

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, Ladik Kaymakamlığı ve Ladik Belediyesi işbirliği ile düzenlediği etkinlikte, ihtiyaç sahibi 38 ailenin çocuğunu sünnet ettirdi.

Ladik Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen sünnette, Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr. Ali Osman Katrancı, dernek gönüllüsü Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Şerif Aslan, dernek gönüllüsü sağlık memurları Salim Kocabaş, Yusuf Kocabaş, Yunus Çöpür, Hasan Öztürk hazır bulundu. İlk olarak muayenesi yapılan çocuklar daha sonra sünnet edildi. Çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.

Reklam
Reklam

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr. Ali Osman Katrancı, dernek olarak ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattıklarını belirterek, "Her yıl yaptığımız etkinliği bu yıl da devam ettirerek, 38 ailenin çocuğunu sünnet ettirdik. Başarılı bir sünnet gerçekleştirdik. Çocukların ve ailelerin sevinci bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bize bu ortamı sağlayan Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve Ladik Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Turhan Bilgin'e çok teşekkür ediyoruz. Bu tip organizasyonlara bundan sonra devam etmek istiyoruz." dedi.

Kimse Yok Mu olarak memleketin kalıcı sorunlarına çözüm bulma adına program ve etkinlikler düzenlediklerini belirten Ali Osman Katrancı, sözlerine şöyle devam etti: "Bu hayır yarışında hayırsever ile yardıma muhtaç vatandaşlarımız arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Mağdur bir ev, cahil bir evladımızın kalmasını istemiyoruz. Bu nedenle hayırsever vatandaşlarımızın ilgisini bekliyoruz. Çünkü onlar ne kadar verirse biz de o kadar insanımızı güldürebiliriz. Önümüzdeki günlerde Vezirköprü ve Ayvacık'ta da 200'e yakın ihtiyaç sahibi çocuğu sünnet ettireceğiz. Siz de 'Samsun' veya '55' yazıp 5777'e mesaj atarak 5 TL'lik yardımda bulunabilirsiniz."

Reklam
Reklam

Sünnet olan çocuklar için 6 Temmuz'da Ladik Kaymakamlığı ve belediyenin desteğiyle Ladik Akdağ Şenliği'nde şölen düzenleneceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: