Kimse Yok Mu Bayram Öncesi Yoksulları Sevindirdi

Kimse Yok Mu Derneği, bayram öncesi yoksul vatandaşları sevindirdi. Kimse Yok Mu Zonguldak gönüllüleri, dernek...

Kimse Yok Mu Derneği, bayram öncesi yoksul vatandaşları sevindirdi. Kimse Yok Mu Zonguldak gönüllüleri, dernek merkezinden gönderilen 70 koliyi ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Yardım gönüllülerini karşılarında görünce büyük sevinç yaşayan mağdur ailelerden 4 çocuk babası Erhan Hamarat (49), “Tam umudumuzu kestiğimiz anda Hızır gibi yetiştiniz. Bizi sevindirdiniz, Allah da sizi mutlu etsin.” dedi.

Derneğin Zonguldak yetkilisi Ali Suat Civan ise şunları söyledi: “Uluslararası yardım kuruluşu olan derneğimiz, dünyanın herhangi bir ülkesinde mağdur insanlara yardım elini uzattığı gibi Zonguldak’taki vatandaşlarımızı da Kadir Gecesi’nde unutmadı. Bizler, Kimse Yok Mu’nun yardımcı kuruluşu olan Tüm Çalışanlar Platformu Derneği (TÜÇAP) olarak, ilimizde 70 aileye yardım paketlerini ulaştırıyoruz. İnsanların yüzünün güldüğünü görünce bizler daha çok seviniyoruz. İlimizde yardım faaliyetlerini ara vermeden devam ettireceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: