Kimse Yok Mu, Deprem Bölgesinde De Gönülleri Fethetti

Kimse Yok mu Derneği, deprem bölgesi Van'ın Erciş ilçesinde gönülleri fethetti. Kurban Bayramı'nı deprem bölgesinde...

Kimse Yok mu Derneği, deprem bölgesi Van'ın Erciş ilçesinde gönülleri fethetti.

Kurban Bayramı'nı deprem bölgesinde geçiren vatandaşlar, ziyaretlerden çok memnun olduklarını söyledi. Saliha Mahallesi'nde yaşayan 5 çocuk annesi Adile Kılınç'ın evine misafir olan Ertan Özcan ve ailesi burada sevinçle karşılandı. Eşini daha önce kaybeden Adile Kılınç'ın yaşları 9 ila 18 yaş arasında değişen 5 çocuğuyla yaşam mücadelesi sürüyor. Bayram dolayısıyla Bayburt'tan gelerek kendilerini ziyaret eden aileye teşekkür eden Kılınç, çok sevindiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Ailesi ile birlikte Bayburt'tan gelen Ertan Özcan ve ailesi ise bayramı farklı bir yerde geçirmenin heyecanını hissettiklerini, önümüzdeki yıllarda da gelmeyi planladıklarını söyledi. Bu aileleri kardeş aile olarak gördüklerini unutulmayacak anılar yaşadıklarını belirten gönüllü aile, bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesi için vesile olması temennisinde bulundu.

Kardeş aile reisi Adile Kılınç ise zor şartlarda hayatlarına devam ettiklerini, bu ziyaretlere ihtiyaçların olduğunu ifade etti.

Ziyarette aileler arasında duygusal anlar yaşandı. Bayramlaşmada Bayburt'tan gelen ailenin küçük çocuğunun kardeş aile ile samimi bir şekilde muhabbet etmesi duygusal anlara sebep oldu. Ercişli konuksever aile önümüzdeki bayramlarda da beklediklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: