Kimse Yok Mu Derneği, Başkan Toçoğlu’nu Ziyaret Etti‏

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şube Müdürü Mevlüt Kızılay ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir...

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şube Müdürü Mevlüt Kızılay ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Kimse Yok Mu Derneğinin 2012 yılı faaliyet raporu ve 2013 yılına yönelik hedefleri hakkında Başkan Toçoğlu ile bilgi alışverişinde bulunuldu. 2012 yılında yapılan giyim, sağlık ve nakdi yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şube Başkanı Mevlüt Kızılay, 2013 yılına yönelik hedeflerinde ise gıda, sağlık, giyim ve nakdi yardımların yanında organizasyonlar ve sosyal sorumluluk projelerinin olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu da, Kimse Yok Mu Derneği’nin gerek yurt içi, gerekse yurt dışı faaliyetlerinin takdire değer olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: