Kimse Yok Mu Derneği Batman Şubesi Açıldı

Kimse Yok Mu Derneği Batman Şubesi açıldı. Gültepe Mahallesi'nde açılan Kimse Yok mu bürosunda gönüllüler...

Kimse Yok Mu Derneği Batman Şubesi açıldı. Gültepe Mahallesi'nde açılan Kimse Yok mu bürosunda gönüllüler ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Kimse Yok mu Derneği Batman Şube Müdürü Mustafa Uslu, il ve ilçelerden gelen gönüllülere derneğin çalışmaları konusunda bilgi verdi. Slayt eşliğinde yapılan tanıtımın ardından gönüllülerin yapacakları çalışmalar konusunda bilgilendirme yaptı. Kimse Yok mu Derneğinin dünyanın dört bir yanında hizmet verdiğini ve yardıma muhtaç insanların yanında yer aldığını hatırlatan Uslu, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Batman'da 5 bin aileye gıda paketi yardımında bulunacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Ayrıca giyim yardımı da gerçekleştireceklerini belirten Uslu, “Bu ihtiyaç sahiplerinin bizzat evlerine gidip ihtiyaçları tespit ediliyor, yardım komisyonumuz ve yönetim kurulumuz tarafından ihtiyaçları karşılanarak yardımlar bizzat kendilerine ulaştırılıyor. Bir aileyi Ramazan'da iftara davet etseniz yaklaşık 70 TL masraf yaparsınız. Oysa 70 TL'lik bir gıda paketi bir ailenin bir aylık ihtiyacını giderir." dedi.

Uslu, bunun dışında yurt içinde eğitim faaliyetleri, Ramazan ve Kurban döneminde çok yoğun yapılan yardımları, iftar kumanyaları gibi ciddi çalışmaları olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: