Kimse Yok Mu Derneği, bayram öncesi 200 çocuğu sevindirdi

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, Ramazan Bayramı öncesi tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını...

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, Ramazan Bayramı öncesi tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını bayramlık dağıtarak sevindirdi.
Hayırsever insanların yaptığı yardımlarla Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde de insani yardımlarda bulunan Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, gönüllü ekibiyle hummalı bir çalışma yaparak ihtiyaç sahibi 200 çocuğu giydirdi.
Çocukların tespit edilmesinden giydirilmesine kadar özverili bir çalışmaya öncülük eden derneğin Kardeş Aile Sorumlusu Berrin Şener, gönüllü ekibiyle birlikte çocuklarla tek tek ilgilenerek, 200 çocuğa bayram sevinci ve heyecanını yaşattı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kardeş Aile Sorumlusu Berrin Şener, Samsun genelinde her yıl olduğu gibi bu yıl da, Ramazan ayı içersinde belirlenen 8 noktada ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı ve bin koli gıda yardımı yapıldığını, dayanışma ve yardımlaşma ayı olan Ramazanın manevi havasını paylaşmaya çalıştıklarını söyledi.
Berrin Şener, “Şimdi ise bayram. Bayramlık kelimesinin ne anlama bile geldiğini bilemeyen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını elbiseden ayakkabıya, çorabına, tokasına kadar her ayrıntısı gönüllülerimiz tarafından temin edilerek giydirildi. Aynı zaman da okulların açılmasına da çok az zaman kalması sebebiyle tüm kırtasiye ihtiyaçları da temin edildi.” dedi.
Şener, “Yardımlarda bulunarak bu çocuklarımıza bayram sevincini yaşatmamıza vesile olan tüm hayırseverlere ve gönüllü ekibimize çok teşekkür ediyorum. Herkesin Ramazan Bayramını kutlar, halkımızın sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmesini dilerim.” temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz