Kimse Yok Mu Derneği bayram öncesi öğrencileri sevindirdi

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şubesi, "Eğitime Destek Kampanyası" adı altında Kepsut ilçesindeki 75. Yıl...

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şubesi, "Eğitime Destek Kampanyası" adı altında Kepsut ilçesindeki 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO)'nda bulunan 183 öğrenciye giyim, kırtasiye ve oyuncak yardımı yaptı. Bu amaçla düzenlenen törene Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Dilaver Ayyıldız, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Şaban Dayıoğlu ve Rıza Kılınç, Okul Müdürü Mustafa Solak, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Güven, Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Erkayraman, Balıkesir Şubesi Sorumlusu Yaşar Yeşil, veliler, gönüllü aileler ve öğrenciler katıldı.
Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve gönüllü ailelerden oluşan grup, konvoy halinde gittikleri okulda çiçeklerler karşılandı. Bütün sınıfları dolaşan dernek üyeleri, içinde yaprak test, yardımcı ders kitabı, deneme sınavları, giyim eşyaları ve oyuncak bulunan yardım torbalarını öğrencilere verdi. Mutluluğu yüzünden okunan öğrenciler de teşekkür etti. Daha sonra dernek faaliyetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösterisi yapıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayyıldız, "Hepimiz evlerimizde, televizyonların başında programları izlerken yapılan iyi şeylere insanlık adına seviniyoruz. Toplumda iyi insanlar olmasından dolayı şükrediyoruz. Gönülden takdir ediyoruz. Kimse Yok Mu Derneği'nin okulumuza yaptığı bu anlamlı katkı nedeniyle herkese teşekkür ediyorum." dedi. Kimse Yok Mu Şube Sorumlusu Yeşil ise Van'da meydana gelen depreme değindi. Yeşil, "Bizler vesileyiz. Zengin vatandaşlarımızdan alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Sizler bizlere destek oluyorsuz, gönül veriyorsunuz. Biz de sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Ayrıca Van'daki depremzede kardeşlerimize Allah sabır versin. İnşallah hep birlikte dertlerine derman olalım. Hepimizin cep telefonu var, bir mesajla kardeşlerimize destek olabiliriz." şeklinde konuştu.
Ardından Okul Müdürü Solak, Dernek Şube Başkan Yardımcısı Erkayraman'a günün hatırasına teşekkür plaketi verdi. Program, toplu halde fotoğraf çektirilmesiyle son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz