Kimse Yok Mu Derneği, Gökçe Beldesinde Iftar Verdi

Ramazan ayı boyunca, 29 günde Türkiye'nin 29 ilini gezerek yerel güzellikleri iftar sofralarına taşımayı hedefleyen...

Ramazan ayı boyunca, 29 günde Türkiye'nin 29 ilini gezerek yerel güzellikleri iftar sofralarına taşımayı hedefleyen Kimse Yok mu Derneği Gezici Aşevi, Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Gökçe beldesinde yaklaşık bin kişiye iftar verdi.

Belediyenin tahsisi ettiği halı sahada yer sofrası kuran dernek gönüllüleri, yoksul vatandaşlarla iftar açmanın keyfini yaşadı. 4 çeşit yemek ve tatlı ikramı yapılan iftara beldedeki çocuklarda yoğun ilgi gösterdi. İftar dağıtımına belde sakinleri de yardımcı oldu.

Reklam
Reklam

Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Kimse Yok Mu Derneği Kızıltepe Temsilcisi Mehmet Salih Özgün, özellikle yoksul vatandaşlara bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla bu iftar yemeğini düzenlediklerini söyledi. Ramazan'ın bol bereketli ve rahmet ayı olduğunu dile getiren Özgün, bu ayda yapılan hayırların katlandığını hatırlattı. Halkın birbiri ile kucaklaması için Ramazan ayının ayrıca bir rahmet olduğunu aktaran Özgün, bu tür iftarların bu kucaklaşmaya vesile olduğunu kaydetti.

İftara katılan belde sakinlerinden Mehmet Çelik, böyle bir organizasyon düşünerek beldeyi unutmayan dernek yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: