Kimse Yok Mu Derneği Gönüllerinden Huzurevi Ziyareti

DENİZLİ (AA) - Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şube Müdürü Mehmet Tulunay ve gönüller, huzurevinde yaşamını sürdüren yaşlıları ziyaret etti.

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şube Müdürü Mehmet Tulunay ve gönüller, huzurevinde yaşamını sürdüren yaşlıları ziyaret etti. Mehmet Tulunay, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyüklerin hatırlarını sormak ve onları unutmadıklarını göstermek, dertlerini, sıkıntılarını paylaşmak için ziyarete geldiklerini söyledi. Tulunay, "Kimse Yok Mu olarak her zaman değerlerimizi kaybetmeden büyüklerimize olan saygı ve sevgilerimizi unutmamalıyız, unutturmamalıyız" dedi. Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi gönüllüsü Mehmet Tıpırdamaz da "Bizler toplumda birer bireyiz ve bizleri yetiştiren büyüten insanlara karşı şefkatimizi, saygımızı ve sevgimizi kesinlikle ihmal etmemeliyiz" diye konuştu. Tulunay ile gönüller daha sonra yaşlıların yaklaşan Kurban Bayramını kutladı, çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: