Kimse Yok Mu Derneği Gönüllüsü Samsunlu Doktorlar Et Dağıttı

Samsun'da Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü doktor ve öğrencilerden oluşan bir grup şehrin varoşlarında kurban...

Samsun'da Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü doktor ve öğrencilerden oluşan bir grup şehrin varoşlarında kurban eti dağıttı.

'Bu Kurban'da da yüzler, Kimse Yok mu ile gülecek' sloganı yola çıkan Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, bayram sabahı yoğun bir mesaiye başladı. Etleri 5'er kiloluk kemiksiz et şeklinde poşetleyen dernek gönüllüleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için araçlara yükleyerek yola çıktı. Önceden yapılan titiz çalışmalar sonrasında tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalan Kimse Yok Mu gönüllüleri etleri verirken çocukları da unutmayarak onlara çikolata ve çeşitli hediye etti.

Reklam
Reklam

Dernek gönüllüsü Doktor Metin Güzelcik, “Kimse Yok Mu gönüllüsü olarak bugün buradayım ve bu derneğe üye olmaktan dolayı da çok mutluyum. Yağmurlu bir bayram gününde kızımla ve onun arkadaşıyla ihtiyaç sahiplerine et dağıtmaktan çok mutluyuz. Hedefimiz daha önce tespit ettiğimiz 300 ihtiyaç sahibine et dağıtmaktı. Ancak, ihtiyaca binaen bu sayı 500’e çıktı. Artı bunun yanında dernek olarak sadece Samsun’da değil doğu ve güneydoğu da et girmeyen ev kalmaması için her eve tek tek gitmeyi düşünüyoruz. Bu nedenle bu akşam yaklaşık 50 arkadaşımızı Adıyaman’a et dağıtmak üzere göndereceğiz.” dedi.

Hemcinslerinin gezip eğlendiği bayramda et dağıtımı yapan lise öğrencisi Remziye Küçük ise, “Biz arkadaşlarımızla birlikte Fezaberk Lisesi’nde okuyoruz. Bizde bu bayramda ihtiyaç sahiplerine bir katkımız olsun istedik ve bugün buraya gelerek et dağıtımı yaptık.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: