Kimse Yok Mu Derneği Iftarda Kardeş Aileleri Buluşturdu

Kimse Yok Mu İstanbul Şubesi; şehit aileleri, ihtiyaç sahibi aileler ve gönüllülerin katıldığı 5. Geleneksel...

Kimse Yok Mu İstanbul Şubesi; şehit aileleri, ihtiyaç sahibi aileler ve gönüllülerin katıldığı 5. Geleneksel Kardeş Aile iftarını düzenledi.

Organize edilen iftarda: Şehit aileleri, ihtiyaç sahibi aileler, kardeş aileler ve gönüllüler aynı iftar sofrasını paylaşmanın sevincini yaşadı. Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftarda misafirler, Kur-an’ı Kerim tilaveti, tasavvuf müziği, ilahi ve şiir dinletileriyle Ramazan ayının manevi havasına büründü. Katılım sayısının 500 civarında olduğu organizasyonda araçlarla evlerinden alınan aileler, etkinlik sonrası yine araçlarla evlerine bırakıldı.

Reklam
Reklam

Bu yıl yurt genelinde toplamda 90 bin kumanya paketini dağıtmayı hedefleyen Kimse Yok Mu Derneği, yurdun her köşesinde kurulan iftar sofraları ile yardım severlerle yoksul ve kimsesizleri bir araya getirecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: