Kimse Yok Mu Derneği, İhtiyaç Sahibi Aileleri Unutmadı

Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri dağıttı.Düzce’de Kimse Yok Mu...

Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri dağıttı.

Düzce’de Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan ayı ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri dağıtmaya başladı. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hayır dernekleri ve yardım kuruluşları alarma geçti. Kimse Yok Mu Derneği ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı dağıtıyor. 10'ar kilogramlık yardım paketlerinde pirinç, bulgur, sıvı yağ, zeytin, şeker, mercimek, fasulye, makarna, çay ve salça bulunuyor.

Kocaeli Kimse Yok Mu şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Muradettin Erdemir "Ramazan ayı kardeşlik ayı birlik beraberlik kardeşlik ayı bizde Kocaeli şubesi olarak Düzce’deki mağdur ailelere ramazan kolisi yardımı yapıyoruz ülkenin her yerinde 68 ülkede bu faaliyetlerimiz devam ediyoruz. Kardeşlik adına beraberlik adına biz elimizden geldiği kadarıyla bu işlerle uğraşıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: